Zapomniałem hasła Nazwa użytkownika:   Hasło:   Zapamiętaj mnie   Wyślij ponownie e-mail aktywacyjny  

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  Strona 3 z 6
[ View Topic Options ] Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona [ ‹‹ | ›› ]
Autor 
Wiadomość: Polonez Atu AERO :)  
Offline
 Tytuł: Re: Polonez Atu AERO :)
PostNapisane: 28 lut 2014, o 10:48 
Młodszy Chorąży
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 12 lut 2013, o 11:36
Posty: 412
Model SAABa: Lanaab
Ja bym pomyślał o jakimś tablecie, ultrabooku w formie tabletu :)
Taki dla przykładu Acer SP3 w rozmiarze 11,6". 7 może być przy mała.

-------------------------
Daewoo Lanos GTi
Powered by CoobcioGarage

Tele-Komp Komputery/CCTV/Alarmy/Kontrola dostępu/PPOŻ/Centrale Tel./Domofony


Góra
 Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość Wyślij e-mail  
Cytuj  
Offline
 Tytuł: Re: Polonez Atu AERO :)
PostNapisane: 28 lut 2014, o 12:06 
Starszy Szeregowy
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 3 kwi 2013, o 00:19
Posty: 117
Też zastanawiałem się nad czymś takim, ale na razie jest problem z wyciągnięciem danych z trionica (T5suite mnie nie zadowala :| )


Góra
 Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość Wyślij e-mail  
Cytuj  
Offline
 Tytuł: Re: Polonez Atu AERO :)
PostNapisane: 28 lut 2014, o 12:17 
Młodszy Chorąży
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 12 lut 2013, o 11:36
Posty: 412
Model SAABa: Lanaab
Jeśli będziesz stroił na czymś innym to pewnie także w oknach się da pokazać :)

-------------------------
Daewoo Lanos GTi
Powered by CoobcioGarage

Tele-Komp Komputery/CCTV/Alarmy/Kontrola dostępu/PPOŻ/Centrale Tel./Domofony


Góra
 Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość Wyślij e-mail  
Cytuj  
Offline
 Tytuł: Re: Polonez Atu AERO :)
PostNapisane: 28 lut 2014, o 12:20 
Starszy Szeregowy
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 3 kwi 2013, o 00:19
Posty: 117
Stroił będę na T5suite, ale podgląd wartości (lub CAR PC) mi nie podchodzi. Za mało danych w jednym oknie i brakuje sygnalizatora przekroczenia wartości "granicznych"


Góra
 Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość Wyślij e-mail  
Cytuj  
Offline
 Tytuł: Re: Polonez Atu AERO :)
PostNapisane: 28 lut 2014, o 16:59 
Młodszy Chorąży
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 12 lut 2013, o 11:36
Posty: 412
Model SAABa: Lanaab
Shift Light'a obsługuje ponoć :)

-------------------------
Daewoo Lanos GTi
Powered by CoobcioGarage

Tele-Komp Komputery/CCTV/Alarmy/Kontrola dostępu/PPOŻ/Centrale Tel./Domofony


Góra
 Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość Wyślij e-mail  
Cytuj  
Offline
 Tytuł: Re: Polonez Atu AERO :)
PostNapisane: 28 lut 2014, o 22:58 
Starszy Szeregowy
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 3 kwi 2013, o 00:19
Posty: 117
Ale mi nie chodziły o wartości graniczne obrotów ;) Od tego odpowiedzialna jest odcinka ;) Mi chodziło o ciśnienia, temperatury, etc.


Góra
 Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość Wyślij e-mail  
Cytuj  
Offline
 Tytuł: Re: Polonez Atu AERO :)
PostNapisane: 4 mar 2014, o 10:37 
Młodszy Chorąży
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 12 lut 2013, o 11:36
Posty: 412
Model SAABa: Lanaab
Mnie chodziło, o fakt, iż obsługuje i to to może coś da się go jeszcze nauczyć ;)

-------------------------
Daewoo Lanos GTi
Powered by CoobcioGarage

Tele-Komp Komputery/CCTV/Alarmy/Kontrola dostępu/PPOŻ/Centrale Tel./Domofony


Góra
 Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość Wyślij e-mail  
Cytuj  
Offline
 Tytuł: Re: Polonez Atu AERO :)
PostNapisane: 4 mar 2014, o 14:58 
Starszy Szeregowy
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 3 kwi 2013, o 00:19
Posty: 117
Kolega z forum próbuje jeszcze wyciągnąć z Cana te info, ale zobaczymy jak to wyjdzie (ćwiczył na T7 nie na T5) ;) Jak nie to analog ;)


Góra
 Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość Wyślij e-mail  
Cytuj  
Offline
 Tytuł: Re: Polonez Atu AERO :)
PostNapisane: 23 sie 2014, o 00:20 
Starszy Szeregowy
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 3 kwi 2013, o 00:19
Posty: 117
Mały update,
Projekt nie umarł ;)
W tyg. postaram się wstawić jakieś aktualne fotki ;)
A teraz potrzebuje waszej opinii, bo już sam zgłupiałem ;)
Jak wam się podoba projekt bodykitu?? Proszę o opinie i jakieś pomysły ;) Z góry wielkie dzięki ;)
Seria:
Załącznik:
Polonez-przód-seria.JPG
Polonez-przód-seria.JPG [ 26.49 KiB | Przeglądane 1795 razy ]

Załącznik:
Polonez-tył-seria.JPG
Polonez-tył-seria.JPG [ 23.07 KiB | Przeglądane 1795 razy ]

Zmodyfikowany:
Załącznik:
Polonez-przód-zmodyfikowany.JPG
Polonez-przód-zmodyfikowany.JPG [ 24.77 KiB | Przeglądane 1795 razy ]

Załącznik:
Polonez-tył-zmodyfikowany.JPG
Polonez-tył-zmodyfikowany.JPG [ 23.61 KiB | Przeglądane 1795 razy ]


Góra
 Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość Wyślij e-mail  
Cytuj  
Offline
 Tytuł: Re: Polonez Atu AERO :)
PostNapisane: 23 sie 2014, o 09:15 
Podporucznik
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 4 cze 2012, o 11:42
Posty: 1185
Lokalizacja: WARSZAWA
Model SAABa: Saab 95 Performance
Ja osobiscie zostawił bym go w serii tylko przedni zderzak podcioł pod Ic jak proponujesz.
Czarny lakier szyby przyciemnic felga, gleba i miod malina :P

-------------------------
WWW.MOTOWIT.COM SERWIS MOTOCYKLOWY - WARSZAWA-ZACISZE


Góra
 Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość Wyślij e-mail  
Cytuj  
Offline
 Tytuł: Re: Polonez Atu AERO :)
PostNapisane: 23 sie 2014, o 09:30 
Starszy Szeregowy
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 3 kwi 2013, o 00:19
Posty: 117
Ja też chciałbym serię, ale.... no właśnie ale :/ czym(jakimi poszerzeniami) zakryć to:
Załącznik:
DSC_0799.jpg
DSC_0799.jpg [ 1.85 MiB | Przeglądane 1789 razy ]

Tu jest bez tarczy hamulcowej, wiec wychodzi, że potrzebne 10 cm poszerzenie:/ Przód to samo :/


Góra
 Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość Wyślij e-mail  
Cytuj  
Offline
 Tytuł: Re: Polonez Atu AERO :)
PostNapisane: 23 sie 2014, o 12:28 
Starszy Chorąży
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 10 lut 2012, o 23:57
Posty: 824
Model SAABa: 9-3SS 9-3NG
Inspiracje masz tutaj

Polonez OBRSO
https://www.google.pl/search?q=stratopo ... o&tbm=isch

oraz tutaj

Stratopolonez

https://www.google.pl/search?q=stratopo ... 7AbEh4CgDQ

-------------------------
Pozdrawiam
____________________________
9-3 Aero Cabrio B204/B205 hybryda w trakcie budowy
9-3 SS BSR/Coobcio
Mercedes C180 Kompressor


Góra
 Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość Wyślij e-mail  
Cytuj  
Offline
 Tytuł: Re: Polonez Atu AERO :)
PostNapisane: 23 sie 2014, o 13:32 
Młodszy Chorąży
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 12 lut 2013, o 11:36
Posty: 412
Model SAABa: Lanaab
Wyciągnąć nadkole/poszerzyć ale za nic ten kosmos.
Za wiele stracisz tworząc coś takiego.

-------------------------
Daewoo Lanos GTi
Powered by CoobcioGarage

Tele-Komp Komputery/CCTV/Alarmy/Kontrola dostępu/PPOŻ/Centrale Tel./Domofony


Góra
 Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość Wyślij e-mail  
Cytuj  
Offline
 Tytuł: Re: Polonez Atu AERO :)
PostNapisane: 23 sie 2014, o 15:15 
Starszy Szeregowy
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 3 kwi 2013, o 00:19
Posty: 117
Dzięki chłopaki za pomoc, a teraz do konkretów ;) biorę się za wizualizacje podpowiedzi iee, tyle że bardziej skłaniam się do napompowanych OBRSO(org poszerzają za mało) niż do statopoloneza, gdyż wyglądają one jakby były robione w pośpiechu tylko po to żeby były :/ DoLeCk co do wyciągania/wywijania nadkola... Nie uda się to z potrzebą aż 10cm :/ po drugie nadkole(a dokładnie przetloczenie) musi zniknąć aż do zagięcia :/, ponieważ koło jest za duże :/ czekam na kolejne propozycje i biorę się do pracy ;)


Góra
 Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość Wyślij e-mail  
Cytuj  
Offline
 Tytuł: Re: Polonez Atu AERO :)
PostNapisane: 23 sie 2014, o 16:30 
Starszy Szeregowy
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 3 kwi 2013, o 00:19
Posty: 117
Poszerzki a' la Obrso:
Załącznik:
Polonez-przód-OBRSO.JPG
Polonez-przód-OBRSO.JPG [ 26.82 KiB | Przeglądane 1747 razy ]

I jak?? Lepiej??


Góra
 Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość Wyślij e-mail  
Cytuj  
Offline
 Tytuł: Re: Polonez Atu AERO :)
PostNapisane: 23 sie 2014, o 17:47 
Starszy Sierżant
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 3 maja 2014, o 14:33
Posty: 371
Lokalizacja: Warszawa
Model SAABa: 9-5 2.3t Linear
A nie można jak w evo czy imprezie na "okrągło" błotniki wyciągnąć?

-------------------------
REGENERACJA ALTERNATORÓW I ROZRUSZNIKÓW
Warszawa Wola


Góra
 Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość Wyślij e-mail  
Cytuj  
Offline
 Tytuł: Re: Polonez Atu AERO :)
PostNapisane: 23 sie 2014, o 17:57 
Starszy Szeregowy
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 3 kwi 2013, o 00:19
Posty: 117
Pokaż o co dokładnie Ci choszi Marcin7??


Góra
 Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość Wyślij e-mail  
Cytuj  
Offline
 Tytuł: Re: Polonez Atu AERO :)
PostNapisane: 24 sie 2014, o 00:24 
Podporucznik
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 23 mar 2013, o 11:06
Posty: 1160
Lokalizacja: Gdańsk / Pruszcz
Model SAABa: 9-3 II Aero Hirsch
chodzi o "nadmuchanie" jak np. we Fronterze:
Obrazek

wiele osóbówek też takie ma... od Corsy aż po Imprezę... więc można pokombinować.
Obrazek
Obrazek
Obrazek

-------------------------
"Prawiewszystkomający" 9-3 II 2005 Aero / Hirsch ;)
Obrazek


Góra
 Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość Wyślij e-mail  
Cytuj  
Offline
 Tytuł: Re: Polonez Atu AERO :)
PostNapisane: 24 sie 2014, o 00:48 
Starszy Szeregowy
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 3 kwi 2013, o 00:19
Posty: 117
Ok, biorę się za wizualizacje ;)


Góra
 Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość Wyślij e-mail  
Cytuj  
Offline
 Tytuł: Re: Polonez Atu AERO :)
PostNapisane: 24 sie 2014, o 12:00 
Starszy Chorąży
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 10 lut 2012, o 23:57
Posty: 824
Model SAABa: 9-3SS 9-3NG
porsche1689 napisał(a):
Ok, biorę się za wizualizacje ;)


Ten jest bardzo ładny

http://i.imgur.com/tJgLq.jpg

-------------------------
Pozdrawiam
____________________________
9-3 Aero Cabrio B204/B205 hybryda w trakcie budowy
9-3 SS BSR/Coobcio
Mercedes C180 Kompressor


Góra
 Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość Wyślij e-mail  
Cytuj  
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 103 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]


Kto przegląda forum

 

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Skocz do:  


Warunki użytkowania | Polityka prywatności

Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL