Przedmiotem sprzedaży są stabilizatory na tylną belkę fi 22mm oraz fi 25mm
--> SAAB NG 900 (1994 - 1998) / 9-3 (I generacja: 1998 - 2002 + 2003 Convertible)
--> Astra GSI / F
--> Kaddett GSI / -
Kolory: Czarny, czerwony (fi 22 oraz fi 25mm), szary, żółty (tylko fi 22mm)
Setki zadowolonych kierowców, zero negatywnych opinii.
Średnica Fi 25 zalecana do jazdy torowej oraz w autach z bardzo twardym i obniżonym zawieszeniem.
Marka: BnC Motoproject:

Cena:
270zł + pp (kurier 30zł) - Fi 22mm
330zł + pp (kurier 30zł) - Fi 25mm
Zdjęcia:
Tak wygląda dostarczany produkt:

Faza produkcji / kontroli jakości:

HISTORIA ZAMÓWIEŃ17.02.2015:
Witam ponownie
W tym miesiącu powinna ruszyć kolejna produkcja stabilizatorów. Kolor czerwony. Tak jak w poprzednich produkcjach, jeżeli będzie więcej osób chętnych na inny jeden kolor (min. 5), to będzie też w innym kolorze

Proszę o wpisanie się na listę osób chętnych. Cena tak jak poprzednio, 270zł - oczywiście istnieje możliwość wystawienia na allegro. Informację o stabilizatorach, zdjęcia poprzednich produkcji itd znajdują się w dalszej części tego posta (HISTORIA....). Pozdrawiam
P.S. Wiem, że kilka osób pisało na PW i wyrażało chęć, ale prosiłbym te osoby o wpisanie się również na poniższą listę.
1.
2.
3.
...
HISTORIA POPRZEDNICH SPRZEDAŻY:Jakiś czas temu organizowałem zakup grupowy na CUSTOMOWE stabilizatory na tylną belkę o średnicy 22mm HISTORIA PONIŻEJ. Zostało mi jeszcze kilka sztuk. Stabilizatory pasują do:--> Astra GSI / F
--> Kaddett GSI / -
--> SAAB NG 900 (1994 – 1998) / 9-3 (I generacja: 1998 – 2002 + 2003 Convertible)
Stabilizator
o średnicy fi 22mm oraz
fi 25mm (oryginalny stabilizator ma średnicę ok. 14-15mm). Oferowany stabilizator pasuje w 100% p&p (tj. bez żadnych przeróbek) w miejsce oryginalnego stabilizatora lub w przypadku jego braku, pasuje w fabryczne otwory montażowe w belce tylnej osi.
Na zamówienie mogę wykonać również inne średnice stabilizatorów
Stabilizator ten poprawia prowadzenie auta w zakrętach, poprawia się stateczność pojazdu, auto nie przechyla się tak na boki jak to ma miejsce w przypadku auta bez stabilizatora czy też z fabrycznym stabilizatorem. Jest bardziej przewidywalne i wyczuwalne podczas szybkiej jazdy po torze itp
Średnica Fi 25mm jest zalecana przy jeździe torowej oraz przy autach z bardzo twardym i obniżonym zawieszeniem.
Wykonanie: Stabilizatory wykonywane są w zakładzie produkcyjnym wg. mojego projektu.
Oferowany stabilizator sam testuję od wielu miesięcy i jestem bardzo zadowolony.
Jest już ponad 20 użytkowników tych stabilizatorów. Kilka opinii zamieszczam poniżej (jeśli trzeba to podam linki do opinii:
XXX - 16.04.2014 g. 14:53 (GSI Klub forum): "Polecam ten stabilizator. Po niedzielnym treningu na lotnisku czuć było poprawę w prowadzeniu na łuku/zakręcie. Auto nie ma tendencji do spinowania. "
XXX - 1.05.2014 g. 8:07 (GSI Klub forum):"Również polecam stabilizator po zamontowaniu auto stało się bardziej stabilne w zakrętach "
XXX - 31.03.2014 g. 9:50 (SAABotage forum) "Mój stabilizator siedzi już na miejscu i czuć wyraźną poprawę prowadzenia , co do wykonania też nie mam żadnych zastrzeżeń pozdrawiam "
XXX - 16.04.2014 g. 7:14 (SAABotage forum) "stabilizator już na aucie, powiem, Wam, że spora różnica jest na winklach - fajny produkt, POLECAM"
XXX - 24.04.2014 g. 7:29 (SAABotage forum)„Wczoraj wymieniony. To jest to. Stary stabilizator, to jakaś popierdułka, którą w rękach można giąć. Teraz jestem happy i mój saabik też. ”
ZDJĘCIA:

Kolor: Stabilizatory są w kolorze czerwonym malowane proszkowo. Przy zakupie powyżej 3 sztuk, dowolny kolor stabilizatora do wyboru.
W zestawie znajduje się wszystko co potrzebne do montażu:-stabilizator
-komplet śrub
Cena: 270zł
Dodam że taki stabilizator renomowanej firmy np. z Wielkiej Brytanii kosztuje 660zł + przesyłka. Linki do stabilizatorów za granicą:
http://www.partsforsaabs.com/product_in ... ts_id=3267http://www.genuinesaab.com/catalog/prod ... ucts_id=34Cena stabilizatora z GS jest podobna do mojego, ale przesyłka do PL kosztuje drugie tyle.
Kontakt:Przesyłka:Kurier: 30zł
W ostateczności Poczta 22zł
HISTORIA ZAMÓWIENIA GRUPOWEGO:UWAGA! Są jeszcze dostępne stabilizatory od ręki, jeśli jest ktoś chętny to pisać PW. Zdjęcia na samym dole posta!Witam
Organizuje zakup grupowy na stabilizator do SAABa 900/9-3, Astry GSI / F / Kadett na tył - średnica 22mm. Stabilizator ten pasuje w 100% p&p. Stabilizator montowany jest w miejsce oryginalnego, bądź w przypadku jego braku montowany jest w otworach które fabrycznie są wykonane w belce (dotyczy SAABa, Astry GSI, Kadetta GSI - Astry F należy potwierdzić czy są otwory). Nie ma mowy o tym, aby coś nie pasowało.
Stabilizator ten testuję już ponad pół roku i sporo poprawiła się stateczność tyłu samochodu w zakrętach - tył już się tak nie przechyla i auto lepiej się prowadzi.
Oryginalny stabilizator z Astry GSI ma sporo mniejszą średnicę - coś około 14-15mm.
Poniżej zdjęcia oferowanego stabilizatora: malowany proszkowo na czerwono. Jest jeszcze możliwość ocynkowania lub malowania na inny kolor - z tymże musi na to wyraźić chęć większa ilość (aby uzbierała się sensowna partia danego koloru) - domyślnie jest kolor czerwony

W zestawie:-stabilizator
-4 śruby ocynkowane + nakrętki i podkładki
Cena: 270zł
Dodam że taki stabilizator np. wWielkiej Brytanii kosztuje 730zł + przesyłka.
Wykonanie: Stabilizatory wykonywane są w zakładzie produkcyjnym wg. mojego projektu. Dogadałem się że jak uzbiera się większa liczba osób to wykonają je w normalnej cenie, a nie za 730zl jak na Wyspach. Linki do stabilizatorów za granicą:
http://www.partsforsaabs.com/product_in ... ts_id=3267http://www.genuinesaab.com/catalog/prod ... ucts_id=34Cena stabilizatora z GS jest tylko trochę wyższa od mojego, ale przesyłka do PL kosztuje drugie tyle.
Realizacja: po uzbieraniu się 15-20 osób chętnych.
Kontakt: PW
Ogłoszenie wystawione na innych forach
Jeżeli ktoś się zdecydował to proszę o wpisywanie się na listę osób i kontakt PW w celu potwierdzenia oraz dogadania szczegółów.
Na dzień dzisiejszy tak wygląda lista i status wpłat zaliczek / całości oraz potwierdzeń na moją ostatnią wiadomość rozesłaną do wszystkich ze szczegółami. Przypominam o terminie do wpłat zaliczki bądź załatwienia sprawy na allegro: środa 19.02.2014 - Jeśli nie uzyskam do tego czasu potwierdzenia od minimalnej ilości osób to będę musiał wydłużać ten termin = czas realizacji się wydłuży
BRAK POTWIERDZENIA = osoba nie odpisała mi na wiadomość
GOTOWY DO WPŁATY = zadeklarował wpłacenie zaliczki/całości
ALLEGRO = osoba czekająca na aukcje allegro
WPŁATA = wpłacona zaliczka / całość
1. Driver - gsiklub
WPŁATA zaliczka2. Stec (żółty) - att
WPŁATA zaliczka 50zł3. Góruś - gsiklub
WPŁATA całość z przesyłką -
WYSŁANY4. Lądek - gsiklub
WYSŁANY5. dejwid - gsiklub
WYSŁANY6. iee - SAABotage
BRAK POTWIERDZENIA7. Andref - SAABotage
WYSŁANY8. Roberto - SAABotage
BRAK POTWIERDZENIA9. Trebore - SAABotage
WYSŁANY10. Płoszka - SAABotage
ODEBRANY11. Fortis- GSIklub
WPŁATA całość z przesyłką BRAK ADRESU DO WYSYŁKI
12. Piotrek (czarny) GSiklub
WYSŁANY13. Oktagon - SAABotage
WYSŁANY14. mewash - SAABotage
BRAK POTWIERDZENIA15. burdygal - SAABotage
WYSŁANY16. Leszek - email
ALLEGRO WPŁATA całość z przesyłką -
WYSŁANY17. Materac (pomarańczowy) GSIKLUB
WYSŁANY18. XXXX – gsiklub –
WYSŁANY19. ŁYSY666 (SAABotage)
WYSŁANY20. Kociak2000 (SAABotage)
WYSŁANY21. Tomiw (SAABotage)
WYSŁANY22. Grzegorz - email -
WYSŁANYSTABILIZATORY GOTOWE:
GDYBY BYŁ KTOŚ JESZCZE CHĘTNY TO
PISAĆ PW, mam na sprzedaż!
http://zapodaj.net/0b4ad1642c471.jpg.htmlMała zmiana odnośnie cen przesyłek:
Kurier: 30zł
W ostateczności Poczta 20zł (niechętnie wysyłam pocztą, bo zawsze są kolejki i często nie mam kiedy pojechać)